ДАРЯВАМЕ ЗАЕДНО – SOS

Стартираме една различна инициатива и имаме нужда от вашето участие. Направихме специални SOS зайци. Всички приходи от продажбата на зайците ще отидат в полза на децата от SOS детски селища България. Можете да купите заек в периода 26 октомври (днес) – 7 ноември 2011 г. До 10 дни след края на инициативата ще обявим колко средства сме събрали и ще пуснем документа за дарението. Надяваме се всички зайци да си намерят дом, а тези, които останат – ще отидат при децата – в оригиналния си заешки вид. За хората, които използват онлайн магазина ни, доставката ще е на специална цена от 2.90 лв. за цялата страна. Ние поемаме останалото :).
Това е официалният постер за инициативата:

 

А това са зайците на куп!

3 Коментара

 1. Чудесна инициатива, а и идеален подарък за новородената ми дъщеричка:))) все пак сме в годината на заека

 2. Царевна 02/11/2011 Отговор

  Прекрасна инициатива! Ако не беше тя, нямаше да науча за хубавия ви магазин… На толкова уютно обществено място не бях попадала! Усещането не е като в магазин, а като в дом на някой усмихнат и близък приятел.
  Вчера купих зайче за едно шестмесечно захарче, което веднага изпробва ушите му:) Това беше подарък колкото за нея, толкова и за нейната майка. Приятно е човек чрез собствената си радост да радва и някой друг.

  Успех на инициативата! Със сигурност ме печелите за редовен посетител на магазина:)

 3. Elia 02/11/2011 Отговор

  Стела, Царевна, много благодаря за милите думи и още повече, че участвахте в инициативата. Участието на всеки е решаващо. Почти свършиха първите зайци, надявам се до 7-ми още хора да се сдобият с още зайци. До 10 дни ще сме получили всички средства от всички разпратени навсякъде зайци, ще сметнем събраното и ще публикувам документа за дарението. Сигурна съм, че всички заедно сме свършили нещо много полезно и занапред ще правим подобни неща 🙂

  Благодаря ви за хубавите думи. Царевна, много се радвам, че магазинът ти харесва :)!

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*