Благотворително за децата в Украйна

От Ellie на 10/03/2022 в Благотворителни инициативи
0
2

Помощта в такъв момент е безценна вярвам, че дори и с малко, всеки може да помогне.

Имам няколко готови кукли от големия вариант на куклите, които правя (65 см високи!) и бих искала средствата от тях да отидат за нуждаещи се в Украйна. Някои кукли имат и аксесоари към тях (описани в описанието), всички готови кукли можете да намерите на страницата „Готови кукли“ тук: https://ellieafter.com/gotovi-tekstilni-kukli/.

100% от всички средства ще отидат за организацията „Кожній дитині“ (Every Child Ukraine), с които работи фондация „За нашите деца“.

Ето как можете да го направите: можете да поръчате желаната от вас кукла от страницата с готови кукли тук в блога: https://ellieafter.com/gotovi-tekstilni-kukli/. Вместо да ви я изпращам с наложен платеж, дарявате направо средствата на фондация „За нашите деца“, а след това аз ще изпратя куклата ви.

Тук можете да намерите банковата сметка на Фондация „За нашите деца“ и още подробности за кампанията.

Моля, само посочвайте в основанието за дарението „Мисия Украйна“, за да се разпределят средствата правилно.

Пишете ми, когато направите дарението (ellie@ellieafter.com или като съобщение във Фейсбук групата), за да изпратя пратката ви <3.

 

Ето повече за спешната кампания, която организира фондация „За нашите деца“:

Фондация „За Нашите Деца“ стартира спешна кампания „Мисия Украйна” за спасяването на 1400 украински деца и семейства.
Фондацията пряко с украинската организация в подкрепа на деца в неравностойно положение Партнерство „Кожній дитині“ (Partnership for Every Child Ukraine), в която екип от 18 специалисти се опитва да помогне на 1400 деца, настанени в приемни семейства и семейства на близки и роднини. Към настоящия момент всички те са на територията на Украйна и не могат да избягат от войната. Нашите украински колеги са в крайна нужда от спешна подкрепа, за да могат да им осигурят храна и чиста вода, основни хуманитарни, санитарни и здравни помощи.

100% от всички дарения ще бъдат насочени към благотворителната организация Партнерство „Кожній дитині“ (Partnership for Every Child Ukraine) и към програмата на фондация „За Нашите Деца” за подкрепа на украински деца и семейства, пристигнали в България.
Фондация „За Нашите Деца“ поддържа непрекъсната връзка със своите партньори от P4EC Украйна, за да се информираме за обстановката в засегнатите райони, както и за постоянно увеличаващите се нужди от хуманитарна помощ.

Благодаря ви!

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*