(Обновена) Благотворителна инициатива „Три за щастие“ <3

(Обновена) Всички комплекти бяха заявени, благодаря на всички за подкрепата! Събрахме 1022 лв за Animal Rescue Sofia, по-долу платежното за дарението!

Повече за инициативата и оригиналната публикация по-долу:

–––––––––––––––––––

Този път направих коледни играчки в комплекти от по 3 броя (един елен и двама дядо Коледа или ала джуджета). Опаковани в шестоъгълни различни кутии.

Един комплект „Три за щастие“ е 29.90 лв. При поръчка на един брой – доставката ще е 4 лв, а при поръчка на повече от един брой, доставката ще е от мен :-).

Ще изпратя всички пратки до посочения от вас офис на Еконт или Спиди за получаване в периода 26-30 ноември. Трябва да получите и СМС за потвърждение, когато пратката е налична за вземане в съответния офис.

С попълването на формата по-долу заявявате вашия комплект (или до 5 комплекта). Ако желаете да добавите към дарението, можете да попълните и полето за целта и аз ще добавя и него към дарението и към наложения платеж на пратката.

Благодаря ви, че заедно можем да направим нещо добро за животните, за които се грижи Animal Rescue Sofia <3

Ето ги и комплектите:

 

Повече за каузата:

Animal Rescue Sofia е млада българска организация, създадена от доброволци с обща цел – да помогне за решаването на проблема с бездомните кучета и котки.

Animal Rescue Sofia е малък екип. Във фермата живеят и получават постоянна грижа 200 кучета, там биват спасени и лекувани, за да намерят своя постоянен дом. До момента над 5000 животни имат постоянен дом, благодарение на грижите и усилията на Animal Rescue Sofia.

Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина.
Работят с приюти и активисти в Германия, Австрия и Холандия. Всяка помощ e ценна!

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*