(Обновена) Благотворителна инициатива

От Ellie на 25/11/2015 в Коледа
0
5

(Обновена) Благотворителна инициатива: „Къщи за Коледа“

Този път къщите бяха заявени за 45 минути :-)! Много благодарим за подкрепата, заедно правим чудеса <3 И тази година не мога да пропусна кампанията на фондация „За нашите деца“, а именно „Тази Коледа Чудесата правите Вие - 3“. Искаше ми се да приготвя нещо съвсем различно от последните пъти, нещо като Коледна украса, но и не съвсем :-). Спрях се на къщи от плат, високи са около 30 см в готов вид и широки - 15 см. Къщите могат да се закачат само като украса или да бъдат малки възглавници или играчки, каквото си поискате :-). И така, приготвих 25 броя къщи от плат в различни цветове – на снимките по-долу :-). Една от тях може да стане ваша, ако сте сред първите 25, които я заявите. IMG_0516

ПОВЕЧЕ ЗА КАУЗАТА:

100% от приходите от всички поръчани къщи ще отидат за каузата на фондация “За Нашите Деца” – „Всяко дете да живее в семейство“. Фондация „За Нашите Деца” работи вече 21 години в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове. Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години, 5 600 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително. И не са в социален дом.
Очаквайте повече информация във Фейсбук групата. Повече за фондация „За нашите деца“ можете да прочетете тук: http://www.detebg.org/

Благодарим ви <3

Ето как можете да участвате в инициативата и да поръчате вашата декоративна къща:
С попълването на формата по-долу заявявате участието си в тази благотворителна инициатива и вашата текстилна къща.

Стойността на една текстилна къща е 25 лв, като всички приходи от поръчаните къщи-играчки-възглавници ще отидат в полза на децата, за които се грижи фондация „За нашите деца“.

Пратките ще се доставят със СПИДИ на 4-ти декември, т.е. другия петък на посочения от вас адрес (т.е. ще бъдат изпращани ден по-рано), с наложен платеж и с БЕЗПЛАТНА за вас доставка (благодарение на Спиди). Спиди правят доставките си в работно време (9:30 до 18:00 часа, като най-често изпращат СМС на посочения телефон за връзка с очаквания час за доставка).

Наложеният платеж е само за декоративната къща – 25 лв. Разбира се, ако не сте на адреса или не можете да приемете пратката на същия ден, Спиди ще направят доставката на следващ :-), не се тревожете.
Броят на къщите е 25, след като всички налични къщи намерят своите притежатели, ще скрия формата за поръчка и ще обновя публикацията. С попълването на формата заявявате само една къща :-).

IMG_0517

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*