(Обновена)Благотворителна инициатива: чанта за пазар „I wuff you“

От Ellie на 30/01/2018 в Текстилни истории
0
6

Благодаря на всички, които се включиха в кампанията. Всички чанти си намериха собственици и заедно събрахме над 800 лева за Animal Rescue Sofia. Животните лично ви благодарят <3
––––––––––-

Повече за кампанията „I wuff you“:

Трябваше ми повод за подобна инициатива, както винаги :-).

Та, дори и да не празнувате Св. Валентин или пък всеки ден за вас да е Св. Валентин, винаги има повод да кажете на поне едно куче или коте, че го обичате. Ами ако кажете на всички, че ги обичате и им го покажем заедно :-).

Ето какво приготвихме с художничката Ива Груева, чието дело е и хедъра на блога. Всичко, което създава ми е много любимо <3. Нейна е красивата картина, отпечатана върху чантата. С Ива ви приготвихме чанта, с която можете да кажете на животните във фермата на Animal Rescue Sofia, че ги обичате. 100% от всички приходи от поръчаните чанти отидоха отново за Animal Rescue Sofia.

Чантите са памучни, печатът е с фолио, могат да се перат. Размерът им е: 38 x 42 см., а дръжките са 75 см дълги и 2.5 см. широки. Надявам се да се удобни и да побират много неща. С попълването на формата по-долу можете да заявите вашата чанта 🙂

 class=

Повече за каузата:

Animal Rescue Sofia е млада българска организация, създадена от доброволци с обща цел – да помогне за решаването на проблема с бездомните кучета и котки.
Animal Rescue Sofia е малък екип. Във фермата живеят и получават постоянна грижа 200 кучета, там биват спасени и лекувани, за да намерят своя постоянен дом. До момента над 5000 животни имат постоянен дом, благодарение на грижите и усилията на Animal Rescue Sofia.
Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина.
Работят с приюти и активисти в Германия, Австрия и Холандия. Всяка помощ e ценна!

Надявам се на живо чантите да са ви харесали още повече. Благодаря ви, че заедно можем да направим нещо добро.

И малко предистория (ако ви се чете :-):

Винаги си търся повод, за да намеря имагинерно „време“ да направя нещо извън ежедневните задачи. Много помага да забравиш за всичко и след няколко часа да се върнеш с нови сили към многото основна работа, в която така и така си потънал по 12 часа на ден. А когато има и смисъл от начинанието ми за някой други и наистина е полезно, това може само да ме радва :-).
В търсене на начинания за имагинерното ми ненаситно разтегливо „време“, понякога записвам курсове за различни неща. Последните години все онлайн, защото имагинерното ми време не е достатъчно, за да включи и придвижване до точка А до точка Б в конкретен момент, старая се да организирам времето в движение, според зависи. В търсене на смислени малко часове на седмица записах в SoftUni – пилотната програма за криейтив, дизайн и визуализация – SoftUni Creative. От много време ми се искаше да отделя повече време на Illustratior, а междувременно стартира цялостна програма от 10 модула, всеки с дължина по един месец (и Illustrator в тях) и просто не можех да не се запиша. Малко свръхвсичко се усеща понякога, както винаги, търгувам сън за нещо друго, което намирам за по-смислено, но си изпълнява целта – много ме радва. Та, завършващият курсов проект по Illustrator включваше цялостна визия на марка или бранд (съществуващ или измислен такъв) и понеже блогът си нямаше лого, беше крайно време да се заловя за работа и да измисля нещо по въпроса. Има още работа по новото лого (което за сега ще кача във Фейсбук), но ето го и този опит. Искаше ми се да имам повод да актуализирам логото и тази инициатива се оказа чудесен такъв. Части от логото са горе ляво в илюстрацията на Ива върху чантата 🙂

 class=

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*