Изненада №2

Дойде време и за поредната изненада за рождения ден на магазина 🙂. Предполага се, че трябва да има торта. Ще има даже не една 🙂. На снимката по-долу си седят току-що опечени парчета ягодова торта (декорирана с ягодите от миналата седмица). Ето как ще се сдобиете с някое от тях 🙂: всички клиенти на 17-ти и 18-ти април (и тези, поръчали нещо от онлайн магазина ни, и тези  взели нещо от физическия ни магазин), ще получат по едно от тези парчета, до изчерпване на количествата, но като цяло торта има (не са само парчетата от снимката). Единственото, което трябва да направите, когато поръчвате или вземате нещо, е да ни кажете, че знаете за тортата. 
 
 
 
 
И рецепта, защото вие също можете да си направите такава торта :-):
Нужните продукти (приблизително) са на снимката по-долу:
И така: трябва ви филц за „шоколадовата заливка“, розов памучен плат за „ягодовия мус“, конфитюр от текстилни ягоди за декорация, форми за печене под формата на равнобедрени триъгълници, с които да измерите парчетата, кухненски нож и разпечатана рецепта и воала :-). 
Сега сериозно: всяко парче се състои от долна, горна част (еднакви равнобедрени триъгълници) и стени, които представляват лента с дължина обиколката на триъгълниците и височина колкото желаете да е високо парчето. Навсякъде се оставя по 1 см. за шев или има по 1 см повече от всяка страна. Филцът в цветове по желание се зашиват към страните, за да има тортата красива заливка.
Първо се шие заливката върху стените, после стените за горната и долната част. Оставя се място за обръщане. Пълним, затваряме, слагаме по една ягода и сме готови :-).
 
 
 

This post is also available in: English

2 коментара

  1. Едновременно апетитно и вдъхновяващо 😉

  2. Elia 2012/04/16 Отговор

    :-))) радвам се, че е с двоен ефект 🙂

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013. All Rights Reserved.