Една благотворителна кампания за 15-ти

Отново нещо благотворитнелно и отново приготвено и планирано с голямо желание и ентусиазъм 🙂

IMG_3090-1600x1900

Този път съм ви приготвила 35 броя калъфки за книги, като най-подходящия подарък за наближаващия 15-ти септември 🙂
Една от тях може да стане ваша, а 100% от приходите от всички закупени калъфки за книги ще отидат за каузата на фондация “За Нашите Деца” всяко дете да живее в семейство. Фондация „За Нашите Деца” работи вече 21 години в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове. Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години, 5 600 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително. И не са в социален дом.

IMG_3079-1600x1067

Как можете да заявите вашата калъфка за книга?

– Първото условие е да сте бързи, защото има малко 🙂
– Една калъфка за книга струва 19,50 лв.
– Можете да я заявите, като напишете „искам една за мен” като коментар под публикацията във Фейсбук (ето ТУК), а след това ми напишете на лично съобщение отново в Фейсбук групата вашите имена, точен адрес за доставка (в работно време) и мобилен телефон (много важно!!!), както и датата, на която предпочитате да получите пратката (можете да избирате между 5-ти и 11ти септември ).
– Пратките ще се доставят със СПИДИ на 5-ти септември и на 11-ти септември на посочения от вас адрес (т.е. ще бъдат изпращани ден по-рано), с наложен платеж и с БЕЗПЛАТНА за вас доставка (благодарение на Спиди и на Фондация „За Нашите Деца“). Наложеният платеж е само за калъфката за книга.

Аз имам грижата да следя за наличностите през цялото време и да обявя, когато те свършат 🙂

Важно уточнение: калъфките за кинги са еднакви, това са тези от снимката, всичките са формат A5, побират тефтери, тетрадки и книги в гози форчат с до 300 страници, само панделките са в три различни цвята като във всяка пратка ще бъде опакована калъфка за книга с панделка на случаен принцип, т.е. това ще е изненадата 🙂

Понеже пратките ще се изпращат от фондация „За нашите деца”, както и предните пъти, отраничихме датите за доставки до две, за да е по-лесна организацията. От Спиди най-често се обаждат по телефона и изпращат SMS в деня на доставката и можете да им се обадите за отлагане на пратката, ако възникне нещо.

Ако не успеете да си заявите калъфка за книга, можете да си направите такава като използвате инструкциите стъпка по стъпка в тази публикация 🙂

Надявам се да ви харесват 🙂

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*