Благотворителна инициатива: 30 играчки за 1-ви юни!

Първи юни е идната неделя. С известно забавяне се радвам да обявя, че ще има малка благотворителна инициатива по случая :-).

IMG_7073-1-text

Този път съм ви приготвила 30 броя играчки за ръка – 15 момичета и 15 момчета. Една от тях може да стане ваша (т.е. подарък за детето до вас :-)), а 100% от приходите от всички закупени играчки ще отидат за каузата на фондация “За Нашите Деца” всяко дете да живее в семейство. Фондация „За Нашите Деца” работи вече 21 години в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове. Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години, 5 600 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително. И не са в социален дом.

Как можете да заявите вашата играчка?

– Първото условие е да сте достатъчно бързи, защото има малко 🙂
– Една играчка струва 15 лв.
– Можете да я заявите, като напишете „за мен една играчка – принц” или „за мен една играчка – принцеса” под публикацията във Фейсбук като коментар (ТУК), а след това напишете на лично съобщение в групата вашите имена, точен адрес и мобилен телефон за доставка на пратката (пратките се доставят в работно време).
– Пратките ще се доставят със СПИДИ на 29-ти и 30-ти май на посочения от вас адрес, с наложен платеж и с БЕЗПЛАТНА за вас доставка (благодарение на фондация „За Нашите Деца”). Наложеният платеж е само за играчката.

Аз имам грижата да следя за наличностите през цялото време и да обявя, когато свършат 🙂

IMG_7060-1600-w

IMG_7072-2-1600x900

Понеже пратките ще се изпращат от фондация „За нашите деца”, доставката е БЕЗПЛАТНА, за което съм им безкрайно благодарна. Останалото време до края на месеца е малко, затова ограничих датите за доставка до две (четвъртък и петък – 29ти и 30ти май), от Спиди най-често се обаждат по телефона и изпраща СМС-си в деня на доставката и можете да им се обадите за отлагане на пратката, ако възникне нещо.

Ако не успеете да си заявите играчка, можете да си направите такава като използвате инструкциите стъпка по стъпка в тази публикация.

Надявам се да ви харесват 🙂

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*