Парцалени кукли – четири цвята и малко пране / Rag dolls and some laundry

От Ellie на 2012/02/16 в Кукли
4
0
И така … парцалените кукли :-). Този път станаха доста ярки и с домашни оттенъци, простори, кофи и изпрани дрехи. Скоро ще може нагледно да се избира от няколко опции за допълнителна рокля към всяка кукла, за да е по-интересно (през сайта за дизайниране, където тези дни вече имаме кукла – www.ocozy.com). Конвенционалните методи за поръчка на кукли позволяват специфики от много време насам :-). Тези последни кукли правих много цветни, контрастни и ярки, мисля че компенсират вече изтърканата тема със студеното време. Този път заснех процеса при някои от стъпките, дано ви хареса :-).
Първо ви показвам финала, за да ви е интересно до края 🙂
Еми … това беше!

4 коментара

  1. Страхотни са куклите!!! Искам да се опитам и аз да направя две, за едни сладки бебчета, които се родиха наскоро. Но… ще видим какви страшилища ще излязат изпод пръстите ми хахаахх. Ако не станат ще си поръчам от твоите :)))

  2. Elia 2012/02/17 Отговор

    Благодаря ти за коментара, Violka-Antevasin :-). 🙂 Няма да се плашиш! Сигурна съм, ще станат супер и ще са много обичани. Ако стигнеш до моите все пак – за теб те ще дойдат с допълнителни рокли, за да им е по-интересно на децата, като пораснат.

  3. Куклите са прекрасни :))) Иска ми се някой да ми беше подарил такава когато бях дете!:))))

  4. Прекрасни са браво:)

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013. All Rights Reserved.