Когато ежедневието ти е от точка А. до точка Б.

От Ellie на 15/04/2016 в Разни места, Фотография
0
5

Каквото и да си говорим, това е то. Всяко голяма крачка се състои от много малки премерени стъпки. Последните години това е то, всеки ден всяка задача, цялото ми ежедневие е бясно препускане от точка А. до точка Б. (доста често на велосипед), които са някак си част от голямата картина и трябва да бъдат преминати, за да продължа нататък. В повечето случаи стигам до точка Б. навреме, понякога не е лесно, понякога трябва да мина по обиколен маршрут. И понеже това е единственото ми време за ежедневни кадри, какво друго ми остава освен да снимам по пътя.
Наскоро си купих поредния двудоларов компонент за и без това порядъчно раздрънканото си колело от aliexpress – странично огледало. Не е най-удобното, в повечето случаи върши работа, но за снимане в него е превъзходно :-).

И така, кадри от последните месеци от столичните улици, по пътя ми от точка до точка в страничното огледало на градския ми велосипед. Има и малко история към всеки кадър.
Enjoy :-)!

Късно вечер, неделя, още е февруари, но е бая топло. На Евлоги Георгиев, връщаме се от някъде. Снимам с настройки за нощно осветление с ISO 3200, което по принцип избягвам да правя…

1-IMG_1379

НДК, след новозавършения ремонт, след месеци, през които не е можело изобщо да се преминава или, минавам да проверя как са рампите отпред …

2-IMG_1456-1403

Рано сутрин е, около 7, прибирам се, тамън съм дочакала да отвори пекарната със закуски до нас, за да взема 2-3 броя. Минавам по малките улици.
3-IMG_1709

Неделя вечер, вали, прибирам се по бул. България. Дъждобран за 14,90 от Декатлон, много е добър. Мъжки, супер син, женските бяха свършили.
4-IMG_1741

Пак е рано сутрин, пак се прибирам. Улицата е Неофит Рилски и още не са спрели топлото нощно осветление на Вила Росиче. Така като гледам, още е било март. Вижда се леко разфокусирана керамична брошка с котка от Албена Джокова на ревера ми.
5-IMG_1706

Не зная откъде и накъде отивам, но виждам в тъмното шал на лисици и ул. Хан Аспарух.
6-

Жилетка цвят охра, горчица и Голдън :-). А и след това непосредствен кадър на любимата офисна котка Мърльо (същият цвят) с деликатно вързана мартеница и характерния за него поглед тип „Днес те обичам, днес не те обичам. Ядосан съм ти, не съм ти :-)“.

7-IMG_1775

8 IMG_1635

Пак неделя, преминали сме покрай някой Мол.
9 IMG_1681-0603

След, или по-точно по време на, много дълъг работен ден. Излязла съм да наловя вечеря.
10 -IMG_1497-102602

И бул. Патриарх Евтимий е официално в ремонт.
11 IMG_1463-2302

Друг суичър. На разни форми.
12 IMG_1629-12 0303

Пак бързам, събота, закъснявам за работа, със суичър от Antistar на поне 5 години. Имахме магазин едно време, когато го носех … Нямам време да вадя апарата, затова снимам с HTC, което обикновено е грешка 🙂
13 IMAG3044-13 0503

И така по улиците.

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*