Една Добра и една Не-добра новина

Приятели,

Като във вицовете, имаме една Добра и една Не-добра новина:
Първо не-добрата: от 9 Април вече няма да правим продукти, които да продаваме през онлайн магазина на 100 Овце и oCozy.com. Нашият много боен, но ултра-компактен екип от известно време е ангажиран и с друг проект, за които ще ви пишем по-нататък. А часовете в денонощието продължават да са само 24 🙁

А сега добрата новина: ще продължаваме да поддържаме фейсбук групата на „100 овце“ като правим и снимаме интересни текстилни неща и ви сдобиваме с кройки за тях, както и „Направи си сам” инструкции как да си ги направите (нещо, което ни се искаше от мнооого време, но физически и времево нямаше къде да го вместим). Групата няма да бъде по-малко интересна, нито пък блогът, обещаваме.

Беше страхотно да правим неща за вас вече повече от 3 години (а и ще бъде идните 30 дни до 9ти Април :-)). Последен шанс да поръчате или изберете нещо, което сте искали, скоро продуктите ни ще имат колекционерска стойност :-). Точките продължават да са активни (за тези от вас, които са част от програмата ни за лоялни клиенти, пишете ни, ако имате питане).

Благодарим ви, че сте с нас през тези 3 динамични години, че се радвате на нещата ни и че ги направихте част от ежедневието / домакинствата на наистина хиляди хора.

Боби и Ели

https://www.facebook.com/100ovce
https://twitter.com/100ovce

4 коментара

 1. Благодаря Ви, че направихте няколко красоти и те са мои! 🙂 Успех с новите начинания!

 2. Elia 2013/03/12 Отговор

  И ние благодарим, че ни се доверихте :-))

 3. Късмет в новото начинание!
  Номинирам Ви с Liebster Blog Award заради прекрасните ръчно изработени неща, които показвате! Вижте тук:
  http://thedollfairy.blogspot.com/2013/03/liebster-blog-award.html

 4. Elia 2013/03/13 Отговор

  Привет the dollfairy, много благодаря за номинацията и хубавите думи … и наистина много се радвам, че нещата тук ви харесват :-)))

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013. All Rights Reserved.