Проект с издателство Ера

През 2015 година честваме 125 години от рождението на Агата Кристи!
По случай 125-ия юбилей на Първата дама на криминалния жанр издателство ЕРА подготвя редица инициативи, с които да направи хилядите фенове на авторката у нас съпричастни с празника.

– В книжарниците на „Приятели”, „Буктрейдинг”, „Сиела”, „Гринуич” и „Бард” между 10 и 20 септември ще се проведе томбола с книгите на Агата Кристи. Голямата награда за победителя – уикенд за двама – ще се тегли на 23 септември на Фейсбук страницата на ЕРА. За участниците има и други изненади.
– Феновете на Агата Кристи ще могат да определят любимата си книга от авторката между 10 и 20 септември на сайта на ЕРА (www.erabooks.net). За целта е подготвена специална анкета, a един от участниците ще спечели награда.

– Ще се проведе второто издание на националния конкурс за криминален роман „По стъпките на Агата Кристи”. Огромният интерес, който предизвика състезанието преди пет години и широката популярност, която добиха победителите след приключването му, вече го утвърдиха сред почитателите на Първата дама на криминалния жанр. Конкурсът стартира на 15.09.2015 г., ръкописи ще се приемат до началото на април 2016 г., а победителят ще се определи през септември 2016 г. Голямата награда е публикуване на печелившия роман с логото на издателство ЕРА.

– Като част от кампанията по отбелязването на тази забележителна годишнина, всички книги на Агата Кристи, издадени през 2015 г.,са отпечатани с юбилейно лого.

Псст :-)! Малка част от подаръците правих аз 🙂

2

Великолепна неделя ви желая, и много уют с книга в ръка, ако ще почивате утре 🙂

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*