Една БЛАГОТВОРИТЕЛНА кампания :-)

Отново благотворителна инициатива и отново с голямо желание и ентусиазъм 🙂

Този път съм ви приготвила 40 комплекта “Направи си сам” КАЛЪФКА ЗА КНИГА. Надявам се комплектът да е подходящ Коледен подарък за близък човек, който обича да прави неща или за вас самите :-).
Първите 40 човека, които напишат ПОД ПУБЛИКАЦИЯТА във Фейсбук групата желанието си да поръчат един от комплектите, ще го получат идната седмица 🙂

5IMG_9562

И така по подробно:

КАУЗАТА:

100% от приходите от всички закупени комплекти „Направи си сам“ калъфка за книга ще отидат за каузата на фондация “За Нашите Деца” – „Всяко дете да живее в семейство“. Фондация „За Нашите Деца” работи вече 21 години в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове. Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години, 5 600 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително. И не са в социален дом.

КАКВО ВКЛЮЧВА ВСЕКИ КОМПЛЕКТ:

– 20 x 40 см от четири вида плат, различни във всеки комплект (достатъчни за поне две калъфки за книги, съчетани по желание на творящия)
– Вата за две калъфки за книги
– Вътрешен памучен плат в екрю за вътрешността на две калъфки за книги
– Разпечатана кройка за калъфка за книга в реален размер
– Панделки (отново различни във всяка кутия)
– Линк към публикацията в блога с подробни инструкции стъпка по стъпка как се изработва калъфката за книга
– Всичко това в голяма червена кутия на точки 🙂 (само заради кутията си струва :-), шегувам се, разбира се)

ВАЖНО уточнение: за изработката на калъфката за книга ще са ви необходими още: ножица, молив и гума, игла и конец или шевна машина (с шевна машина става по-бързо :-).

КАК МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ЕДИН ОТ 40-ТЕ КОМПЛЕКТА?

– Първото условие е да сте бързи, защото има малко 🙂
– Един комплект е на стойност 25 лв.
– Можете да я заявите, като напишете „искам един комплект за мен” като коментар под публикацията във Фейсбук (ето ТУК), а след това ми напишете на лично съобщение отново в Фейсбук групата вашите имена, точен адрес за доставка (в работно време) и мобилен телефон (много важно :-)!!!)
– Пратките ще се доставят със СПИДИ на 11-ти и 12-ти ДЕКЕМВРИ (другия четвъртък и петък) на посочения от вас адрес (т.е. ще бъдат изпращани ден по-рано), с наложен платеж и с БЕЗПЛАТНА за вас доставка (благодарение на Спиди). Наложеният платеж е само за „Направи си сам“ комплекта. Разбира се, ако не сте на адреса или не можете да приемете пратката същия ден, Спиди ще направят доставката на следващ :-), не се тревожете.

Аз имам грижата да следя за наличностите през цялото време и да обявя, когато те свършат :-), надявам се бързо.

Важно уточнение: комплектите съдържат еднакво количество материали, като някои от платовете са различни. Материалите в комплекта са достатъчни да направите в различни съчетания поне две калъфки за книга формат A5. Когато са готови побират тефтери, тетрадки и книги в този формат с до 300 страници . Текстилите и материалите са тези от снимката, а кои 4 варианта на плат ще се паднат във Вашата кутия е ИЗНЕНАДА 🙂

Ето още снимки на комплектите и съдържанието им:

1IMG_9515

2IMG_9523

3IMG_9530

4IMG_9543

6IMG_9540

Надявам се да ви харесват и чакам с нетърпение да видя направените от вас калъфки за книги 🙂

0 Коментара

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*