(Обновена) Благотворителна инициатива: Албуми за 1ви юни

Благодарим на всички за участието! Всички албуми си намериха притежатели много бързо <3 Скривам формата за попълване от публикацията и до следващия път! ********* Първи юни е идната седмица :-). За целта приготвих много скромно благотворително нещо. Този път с малки албуми. Побират снимки 10х15 см, 80 броя. Албумите са два вида – като за момче и като за момиче. Има само по няколко броя от вид, следващият път – повече :-). IMG_2512

IMG_2509

for-him

for-her2

КАУЗАТА:
100% от приходите от всички закупени малки албуми ще отидат за каузата на фондация “За Нашите Деца” – „Всяко дете да живее в семейство“. Фондация „За Нашите Деца” работи вече 21 години в България за това нито едно българско дете да не прекарва първите години от живота си в изолацията на социалните домове. Благодарение на усилията на „За Нашите Деца” през последните 21 години, 5 600 деца растат в семейство – своето собствено, приемно или осиновително. И не са в социален дом.
Повече за фондацията можете да прочетете тук: http://www.detebg.org/

Ето как можете да участвате в инициативата и да поръчате вашият албум:
С попълването на формата по-долу заявявате участието си в тази благотворителна инициатива, като трябва да изберете дали искате албум за момиче или за момче от двете позиции.

Стойността на един малък албум е 24,90 лв, като всички приходи от поръчаните албуми ще отидат в полза на децата, за които се грижи фондация „За нашите деца“.

Пратките ще се доставят със СПИДИ между 28ми и 31ви май, в работен ден на посочения от вас адрес, с наложен платеж и с БЕЗПЛАТНА за вас доставка (благодарение на Спиди). Спиди правят доставките си в работно време (9:30 до 18:00 часа, като най-често изпращат СМС на посочения телефон за връзка с очаквания час за доставка), най-добре би било да посочете работен адрес или адрес, на който могат да ви открия в работно време.

Наложеният платеж е само за албума – 24,90 лв. Разбира се, ако не сте на адреса или не можете да приемете пратката на същия ден, Спиди ще направят доставката на следващ :-), не се тревожете.
Броят този път е много ограничен – само 12, след като всички налични албуми намерят своите притежатели, ще скрия формата за поръчка и ще обновя публикацията.

Благодарим ви <3

2 Коментара

  1. Теди 12/06/2017 Отговор

    Здравей, как мога да се включа в подобна благотворителна кауза, мога да изработеам плетени гривни

    • Author
      Ellie 07/08/2017 Отговор

      Привет Теди,

      И благодаря за коментара!

      Към момента съм организирала благотворителни инициативи само с неща, които съм изработила аз. Но особено по Коледа има много инициативи, където различни автори се събират и продават с благотворителна цел.

      Желая късмет 🙂

      Ели

Добавете коментар

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*